Arvokello Rolex Cellini Prince

Hinta: 8990 EUR

Myyntiin näyttävä valkokultainen Rolex Cellini Prince. Kello ostettu käyttämättömänä mutta todennäköisesti ollut esittely kappaleena koska kuoressa tarkasti katsoessa pientä kuluma jälkeä. Ranneke täysi mittainen ja mukaan vielä kaksi vara nahkaranneketta. Jopa kellon ostokuitti tulee mukaan kaupassa. Safiirilasit molemmin puolin, takakannen läpi voi ihastella hienosti viimeisteltyä koneistoa. Kuori ja lukko 750/18K valkokultaa ja ranneke krokotiilinnahkaa. Manuaali vetoinen koineisto jossa 72h käyntivara. Full set, kellon paperit leimattu 2/2016. Viiden vuoden takuuta mukavasti jäljellä. Tästä näyttävä Cellini jota ei joka hississä vastaan tule.

Malli: 5441/9

Halkaisija: 44 x 27mm

Paksuus: 10mm

Koneisto: Rolex Cal. 7040, manuaali

Vesitiiviys: 100m

  • Takuu

    Kelloille joilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta myönnämme 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä johtuneita vikoja tai rikkoutumista.

  • Tutustu rahoitukseemme!

    Joustavasti maksuaikaa

    Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.