Arvokello Panerai Luminor Power Reserve Titanium

Hinta: 5790 EUR

Panerai Luminor Power Reserve Titanium, Ref: PAM00093. Todella näyttävä titaani kuorella ja upealla sinisellä taululla varustettu Panerai Luminor. Todella kirkkaasti luminoivat indeksit ja osoittimet. Kellon sisällä tikittää Panerai OP IX joka pohjautuu ETA 7750 kaliiperiin jossa 42h käyntivara. Kello on huollettu 10/2017 joten huolettomia vuosia edessä. D- sarjaa vuodelta 2001. Boksit, ei alkuperäisiä papereita mutta huollosta huoltodokumentit mukaan. Mukaan myös kuvissa näkyvä ranneke + kaksi nahkaranneketta ja Panerain oma kumiranneke omalla soljella.

Malli: PAM00093
Halkaisija: 44mm
Lugiväli: 24mm
Koneisto: OP IX (ETA 7750), automaatti
Vesitiiviys: 300m

  • Takuu

    Kelloille joilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta myönnämme 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä johtuneita vikoja tai rikkoutumista.

  • Tutustu rahoitukseemme!

    Joustavasti maksuaikaa

    Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.